Van Tilburg . NieUws

Website van Sjaak, Mirjam, Ruben, Jesse, Loïs, Salomé en Ellis van Tilburg

Van Tilburg . NieUws RSS Feed
 
 
 
 

even bijpraten # 20 - Ellis is 1!

Even weer nieuws vanuit Nairobi. Het is alweer een jaar geleden dat we jullie super trots konden vertellen dat Ellis geboren was! Wat een grote meid is het alweer.

We genieten ontzettend van haar; ze doet al heel wat stapjes los, en klets een eind weg. Ook herhaald ze al dingen die wij zeggen; zoals “hieperdepiep……” “haaaaahhhhh” doet ze dan.

 

Sjaak is trouwens ook jarig geweest; hij is 40 geworden in December. Mijn zus Erica was met haar gezin net op tijd om dat feest mee te vieren, wat wel extra leuk was natuurlijk! We hebben een bbq in de tuin gehouden (dat kan nu ook een keer in december), en wat vrienden met hun gezinnen uitgenodigd. Dat was wel heel gezellig.

 

We hebben gistermiddag Ellis haar verjaardag gevierd met Erica, een vriendin hier, en Seintje, die vorig jaar mijn vroedvrouw was. Zij had ook haar ouders bij zich, dus het was gezellig!

 

Hier wat foto’s om mee te genieten!

We hebben een heerlijke kerstvakantie achter de rug met mijn zus Erica en haar gezin. Het was voor alle leden van ons gezin feest – want alle kinderen hebben dan een vriendje! We zijn een kleine week aan de kust geweest (wel ruim 6 uur rijden, maar dat ging prima), waar het heerlijk warm was. We hebben prachtige vissen gezien (wel 3x gesnorkeld met zijn allen), en heerlijk genoten van het uitzicht van ons huisje.

Daarna zijn we op safari gegaan in Tsavo, het grootste wild park van Kenia. We hebben daar ontzettend veel olifanten gezien, sommige van héél dichtbij. Ze kwamen drinken bij het hotel waar we zaten, daar konden we ze zowat aanraken……

 

 

 

Ondertussen is Januari alweer lekker op dreef. De kinderen gaan met plezier naar school, Loïs werkt hard aan Nederlands lezen, en Sjaak plant weer wat reizen hier en daar. Volgende week gaat hij weer een midweek naar Somalie land, twee weken later een midweek naar Zuid Africa voor een conferentie.

Ik mag me plotseling weer verheugen op bezoek: mijn oudste zus komt weer met man en vrienden, én ze nemen mijn moeder mee. Mijn zus gaat verder op reis in Kenia en Tanzania, maar mijn moeder blijft lekker bij ons!

 

Heel veel liefs van ons allen, en mocht je ook zin hebben in een Afrikaanse ervaring – je bent welkom J!

 

Mirjam.

 

Leave a Reply

Kalender

August 2018
S M T W T F S
« Dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Externe Links