Van Tilburg . NieUws

Website van Sjaak, Mirjam, Ruben, Jesse, Loïs, Salomé en Ellis van Tilburg

Van Tilburg . NieUws RSS Feed
 
 
 
 

even bijpraten #17 - Salomé is 2!

Salomé 2! 005.JPGZo, weer eens bericht uit zonnig Nairobi…..

We vonden ons huis in goede orde, dankzij Josh die op ons huis paste (volgende week vertrekt hij weer naar Amerika) en de guards en Lena.

Het voelde wel weer echt thuis – lekker is dat. Iedereen zijn eigen kamer/spullen/muziek……

De eerste weken was het weer erg grauw – maar nu wordt het toch wel weer zonniger – vooral later op de dag. Dat is wel heel prettig – want zo droogt de was ook nog een beetje.


De eerste week hadden de kinderen nog vrij – heerlijk om lekker thuis te zijn, en ook alvast weer wat vrienden te ontmoeten. Helaas was men hier behoorlijk gespannen rond het referendum op woensdag 4 augustus – en werd iedereen geadviseerd thuis te blijven tot einde van de week – dus het geplande feestje van Ruben kon weer niet doorgaan….. Nog even geduld hebben dus.

Wel konden Floor en Linde logeren – wat toch ook wel erg leuk was.

 

Sjaak ging met een kleine week alweer op reis (Egypte – training), kwam een kleine week thuis, en is al weer op reis (somalieland). Maar afgezien van een enkele nacht (zoals vannacht) waarin zowel Salomé als Ellis weigeren te slapen – gaat het wel prima. Josh slaapt nog in de guest room – en eet regelmatig mee, of doet een spel met de jongens – dat is wel heel gezellig.

 

Vrijdag al Salomé’s verjaardag gevierd, omdat Sjaak dus deze week weg is. We hadden twee gezinnen die ook een 2-jarige hebben uitgenodigd voor het eten ‘savonds. ’s Morgens wel kadootjes gedaan. Op die van Opa en Oma en Oma een foto geplakt – zodat ze het misschien toch nog een beetje snapt….. Ze liet het maar lekker allemaal over zich heen komen. Vond al die aandacht wel grappig.

 

 

Vandaag is ze voor het eerst naar de peuterschool gegaan. Ook daarbij vraag ik me af; wat snapt ze er eigenlijk van? Ik was (natuurlijk) wat vroeg met ophalen, dus kon haar nog even op het grote speelveld gadeslaan – en ze had het prima naar haar zin hoor!!! Thuis zong ik ook wat liedjes (omdat ik wel eens bij die peuterschool heb ingevallen, weet ik precies wat ze doen op zo’n morgen), en dan ging ze meteen glimmen en meezingen. Leuk hoor.

Het is trouwens de peuterschool die bij de NL school hoort. Ze kent het terrein wel; van als we daar gaan zwemmen enzo. Het is voor mij wel weer 2x per week een stukkie rijden – maar ik heb hier ook wel wat vriendinnen in de buurt, waar we het af en toe samen mee kunnen doen.

 

Nou – hierbij nog wat foto’s van onze grote meid – en tot horens maar weer!!!

Liefs, Mirjam.

Leave a Reply

Kalender

August 2018
S M T W T F S
« Dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Externe Links